Heb je een vraag over de levering of werking van het product? Kijk dan eerst even in de FAQ hieronder!

Veelgestelde vragen

Is de software van Office-verkooppunt.nl Legaal?

Al onze licentiecodes zijn legaal en voldoen aan de Europese wetgeving

Hoe installeer ik mijn Office product?

Na de bestelling krijgt u automatisch binnen 5 minuten een licentiecode en installatiehandleiding via de mail geleverd. Heeft u geen mail ontvangen controleer dan uw ongewenste mailbox. Het installeren van Office 2016 gaat altijd rechtstreeks bij Microsoft via link : https://setup.office.com/

Ik krijg een foutmelding bij het activeren van Office

Bij de activering van het product kunt u kiezen tussen Activeren via internet of Telefonische activering. Kies voor telefonische activering. Geef aan dat Office op 0 PC’s ge├»nstalleerd is. Volg daarna de instructies om Office te activeren op de uw PC.

Ik heb nog geen licentiecode per mail ontvangen

Waarschijnlijk is de licentiecode in uw ongewenste mailbox terecht gekomen of heeft u bij de bestelling een verkeerde e-mailadres genoteerd. Na 24 uur nog steeds geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

De prijs was laatst iets duurder/goedkoper, hoe kan dat?

Om de prijs laag te houden proberen wij de product codes zo goedkoop mogelijk in te kopen, maar het kan soms zo zijn dat de prijs van de leverancier iets hoger/lager is dan de vorige keer. Dit betekent natuurlijk niet dat er hele grote verschillen in de prijs zitten, wij houden de prijs zo laag mogelijk voor u.

Ik heb een vraag gesteld via het contactformulier maar nog geen antwoord ontvangen

Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk vragen te beantwoorden en beantwoorden de mail hoe dan ook binnen 3 dagen.