Frequently Asked Questions

Heb je een vraag over de levering of werking van het product? Kijk dan eerst even in de FAQ hieronder!

Is de software van office-verkooppunt.nl Legaal?

Al onze productcodes zijn legaal en voldoen aan de Europese wetgeving

Hoe installeer ik mijn Office product?

Na de bestelling krijgt u automatisch binnen 5 minuten een productcode en installatiehandleiding via de mail geleverd. Heeft u geen mail ontvangen controleer dan uw ongewenste mailbox. Het downloaden van Office is altijd rechtstreeks van Microsoft via link: https://setup.office.com/

Ik krijg een foutmelding bij het activeren van Office

Heeft u problemen met het activeren van de productcode nadat u de programma’s heeft gedownload?

Bij de activering van het product kunt u kiezen tussen Activeren via internet of Telefonische activering. Kies voor telefonische activering. Geef aan dat office op 0 PC’s geïnstalleerd is. Volg daarna de instructies om Office te activeren op de uw PC.

Ik heb nog geen productcode per mail ontvangen

Waarschijnlijk is de productcode in uw ongewenste mailbox terecht gekomen of heeft u bij de bestelling een verkeerde e-mailadres genoteerd. Na 24 uur nog steeds geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ik heb een vraag gesteld maar nog geen antwoord ontvangen

Ik doe mijn uiterste best om zo snel mogelijk vragen te beantwoorden maa. Heeft u na 2 dagen nog geen reactie? Stuur dan een SMS naar 0629312146 met uw naam, email en vraag.

Ik heb geprobeerd te bellen maar nog geen reactie gehad

Ik ben niet altijd in staat om de telefoon op te nemen i.v.m. mijn normale werk. Heeft u een vraag stuur dan aub een mail en desnoods een SMS naar 0629312146 met uw naam, email en vraag.

Stel hier je vraag

In de FAQ niet gevonden waar je naar zocht? Stuur ons dan een mail via onderstaand contactformulier. We proberen je mail altijd binnen 24 uur te beantwoorden.